Rabu, 9 November 2011

Hubby..Selamat Ulang Tahun Kelahiran...

Masih tak terlambat lagi aku nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Adha pada semua umat Islam...:D.. maklumlah tak berkesempatan langsung nak update Blog, masa terlalu mencemburui saya hehee..

Nak Wish besday diri sendiri pun tak sempat..:D.. 23.10 arituh besday aku...hmm dah tambah lagi satu angka aku... dan tak lama lagi akan tambah seorang lagi dlm kehidupan kami..tak sabar rasanya nak tunggu kehadiran "DIA".. 

"DIA" yang sentiasa menemani aku kemana sahaja aku pergi.. Sentiasa memberi aku semangat untuk teruskan kehidupan ini..Yang mencuit-cuit hati aku.. Membelai manja perutku.. "DIA" yang memahami keadaan aku yang adakalanya suka , duka , stress, majuk , rindu..mcm-mcmlah... "DIA" yang sentiasa dekat dengan aku...Rindunya nak jumpa "DIA"..:D

9.11 baru-baru nie (semalam lah) besday hubby aku.. takde apa aku bagi kat hubby...cuma wish..itupun kena gelak gan hubby sebab awal sehari wish..upa-upanya aku silap haribulan hehehe...lepas tuh sebelum nak masuk 9.11 dlm 11.45 mlm hubby aku dapat panggilan dr kawan2 dia... mula2 dia x layan.. lama2 dia angkat gak.. sampaikan ada yg ketuk pintu pagar umah aku... upanya ada accident kat taman umah aku.. nak tak nak hubby aku gerak lah gie... lepas tuh aku cam x puashati..sebab member2 dia call bunyi cam riuh jer.. bolehlah aku terfikir lain heheh..korang ingat aku fikir apa?? heheh..aku call hubby aku, aku cakap..abg , dia org celebrate besday abg ker malam2 nie... heheheh..aku bleh terfikir cam tuh..suami aku tergelak..member2 dia kata takde keje nak celebrate besday suami aku tgh malam2 cam nie hehehe... poyo tul aaa...malu aku..

malam tadi bawak hubby gan anak-anak gie makan kat secret recipe kuala selangor jer... nak buat kad tak sempat.. tapi aku ada planning satu benda nak bagi kat hubby.. tapi tgk tahap kerajinan aku..kalau menjadi..aku akan tampalkan hasil kerja aku tu kat sini yer hehhee..buat masa skrg hanya siap di dalam otak jerlah.. Anak-anak aku dah bagi kad yg dia org buat sendiri kat ayahnya... masa besday aku arituh pun dia org bagi kad kat aku gak..Alia siap berpuisi lagi hehe.. tapi x sempat nak share kat sini...


Hubby aku hadiahkan aku cermin mata hitam hehehe.. cantik mmg cantik..dah harganya ratusan ringgit mana tak cantik.. tapi aku nak melaram tak lagilah kot..dengan keadaan boyot2 cam nie... nak pakai time bila hehehe... apa-apapun thanks hubby..


Buat suamiku.. Selamat Menyambut Ulangtahun kelahiran yang ke 37... Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yang berpanjangan... 
Semoga rumahtangga kita bahagia selama-lamanya.. Semoga kita mampu menghadapi segala dugaan yang mendatang dengan tabah demi anak-anak dan keluarga kita..:D muahhhh...

2 ulasan:

nuwairani ismail berkata...

masa akak cite ni, kite pon boleh terfikir mende yang sama jugak kot2 kawan2 dia nak celebrate besday dia malam tu. tapi pekejadahnya nak celebrate besday laki org pulak kan...hihih...lucu... apapon, hepi belated besday akak...semoga panjang umo, murah rezeki...

bidadarindu berkata...

Hepi Birthday Abg Aziz...he he..