Rabu, 28 Disember 2011

Hari Keluarga TAVAC di Teluk Batik

Tarikh : 17-18.12.2011
Lokasi : Teluk Batik & Marina Cove Resort

Akhirnya hari-hari yang dirancang telah tiba..Hari Keluarga TAVAC 2011 ke Teluk Batik. Seronok?? Memanglah seronok terutama Hubby aku ler dan anak-anak aku... ....

Ada lebih kurang 60 buah kete yang join Hari keluarga nie.... memang enjoy lah... tapi bagi aku yang pemalu nie hehehe....kira kureng lah skit...nak buek cam mano..dan memang aku nie pemalu dan penyegan.... 



Hubby aku paling seronok dan orang yang paling sibuk.....salah seorang AJK... Jadi Marshall lak tuh... kita orang dalam kereta dengar dia coleteh jer lah....



Ini makanan pot luck untuk tengah hari... memang lapar giler masa nie... tgk tuh habis semua lauk.. aku sempat masak nasi putih , sambal sardin, ayam goreng , ikan pekasam goreng  dan sambal malas plus dengan sayur salad...nyum-nyum sedap...



Aina memang teruja giler ... teruja nak mandi kat theme park marina tuh...hujan-hujan pun dia x kisah.. nak gie gak..nasib hujan berhenti awal....bawa jugalah gie mandi-manda....Akim jer takut air... dia mandi tepi2 jer... takuttttt..ish cam mana niee hero ibu nie... 





Ini masa penutup kat kedai hasil laut jamilah... semua ahli-ahli TAVAC (Lelaki saja) bergambar...dan yang kat bawah tue, acara bersalam-salaman.... Mana tahu kalau ada tersalah kata ker.. so nie lah masa yer untuk  bermaaf-maafan...



Hingga berjumpa di lain konvoi lagi...dengar kata nak gie thailand dalam bulan 3... time tuh aku dah habis pantang... bleh lah ikut hehehhee....bahaya bagi hubby  gie sorang-sorang... hehehhee....

2 ulasan:

Nur Azima Binti Md Ariffin berkata...

bahaye yer?? erm.. dah tu.. nak angkut sekali si tecik tuuu?? haishhh.. payah laaa.. ada baby.. huhuhuhu.. bagi can la abg aziz g sendiri dgn kawan2.. hahahaha..

impian dulena berkata...

X bleh zima.... Kena ikut agak....dia pun kata, xpe..baby dah besar masa tu heeeee