Jumaat, 9 September 2011

Selamat Hari Raya...

Selamat Hari Raya dan Maaf zahir batin pada semua kekawan yang mengenali diri ini.. :D..
Lama dah tak menulis kat blog nie.. start nak cuti raya ari tuh sampai lah ke malam nie.. time nie lah nak ambik peluang nak update blog.. kat opis dah tak menyempat.. terlalu banyak keje.. sampai pening pala mana satu nak dimulakan... start dengan 5s.. aduhaii tuh satu hal.. nama jer urusetia 5s..tapi meja sendiri belum di 5s kan lagi.. haru-haru...


Tahun nie aku beraya kat kuala selangor.. hehe best skit dapat beraya gan family.. raya kedua tengahhari dah cabut beraya ke pahang.. raya keempat gie melaka.. dari melaka terus balik ke kuala selangor.. kali nie banyak berjalan.. cuma aku jer yang tak larat sebabnya kali nie mengandung banyak betul dugaannya.. tak larat tul..cam bawak anak kembar lak hehehe.. tapi scan mmg satu jer.. x nampak kembo lak.. dah satu hal yang paling aku tak suka time mengandung nie.. aku tak makan ikan... langsung tak boleh makan ikan.. tapi ikan masin boleh..kesiannn kan....  tuh yang asyik makan ayam jer... abis dah gatal2 tangan nie..sabor jerlah..dugaan...



hensem tak hero idaman melaya nie... 
opss lupa nak citer.. dua hari sebelum raya, akhirnya aku dapat juga menyiapkan tempahan kak kaz , kawan bidadari rindu hehee.. kalau ikutkan cam tak siap, tapi pasal bidadari rindu dah asyik bertanya..ku gagahkan jua..akhirnya cam tak cayalak aku dapat siapkan keychain tuh.. legaaaa.... bolehlah aku tumpukan pada bunga telur dan hantaran untuk perkahwinan adik aku hujung bulan 10 nie ... tak sabar nak tunggu ari tuh....


order dari kawan bidadarindu...
Dikesempatan ini aku nak mengucapkan selamat hari raya dan maaf zahir batin.. Kira 0-0 boleh?? :D

3 ulasan:

nuwairani ismail berkata...

comel betol hero idaman malaya tu....suke tengokkk! selamat hari raya, kak!

Liza Zakaria berkata...

Selamat hari raya, maaf zahir n batin kak ogy...nanti jgn lupa pass alahan tu kat saya lak yer...hahahahahaha

impian dulena berkata...

nani : selamat hari raya ,maaf zair batin..

liza : hehehe akak mmg nak pass alahan nie kat seseorang ...biar lega hehee.. akak pass kat liza k..tapi liza kena pandai sambut... ok 1 , 2 ,3..cepat222 sambut heheh :D...
"Moga ada berita gembira buat liza nanti..sabar"..