Isnin, 14 Disember 2009

'SWEET TREAT' Giveaway..by Nasuha

Teruja aku bila melihat giveaway yang dik Nasuha nak bagi nie ... Uishhh terasa tangan nie tak sabar-sabar nak mendeko...walaupun ku tahu bukan senang dah mudah nak buat..lagi-lagi ianya melibatkan idea..idea...payah tuh... walaupun aku memang peminat seni...tapi aku bab-bab idea nie lambat sikit..maklumlah dah tua-tua baru timbul niatnya .. :)

Apa-apapun mmg cantik hasil tangannya..very creative...Hopefully akak dapat ye dik giveaway nie..hehehe...

kalau dapat..kalaulah dapat... seronok tak terkata..dah plan nak buat untuk anniversary aku yang ke 7 tahun... mudahan-mudahan... sesiapa yang nak join ...bleh... cepat-cepat ke blog nasuha di http://nasuha-chua.blogspot.com/ banyak idea yang dikongsi untuk kita-kita yang minat seni tangan nie... Peace...
Ini hasil kerja dan rekaan dik nasuha yang paling aku suka.. kalau ikutkan semuanya aku suka..hehee.. tapi yang ini very simple dan terus nampak maksud yang ingin diluahkan .... 5 bintang..:)).
Anak aku yang aku lihat berpontesi dalam seni nie ialah Alia... dia memang minat bab-bab nak buat kad nie.. habis semua kertas kaler kat umah aku tuh dia ambil nak buat kad.... boleh tahan ..yelah untuk umur 6 tahun mcm dia tuh hehehe....




1 ulasan:

jugras berkata...

ASSALAM ALAIKUM

SALAM ZIARAH.