Khamis, 28 Julai 2011

~Kelahiran Cahaya Mata~

Maaf , dah lama tak update Blog nie.. bersawang gamaknya... mana taknya.. dua minggu nie , aktiviti padat... sampaikan masa rehat pun tak cukup... 
18.7 Hantar Adik masuk ke Institut Latihan Perindustrian Ipoh, petangnya gie melawat adik ipar aku di Hospital Sg Buloh.. Time tuh adik ipar aku  baru lapor diri nak masuk bilik wad, tapi kesiannya dari pagi sampai jam 4 pagi baru dapat masuk bilik wad.. kesian tul... aduhai..
Alhamdulillah akhirnya dia bersalin gak hari khamis petang.. dan dapat baby girl... seronoknya.. namanya Nur Umairah Syahmina.. katanya maksud nama tuh adalah Puteri yang cerdik.....hmmm tapi memang cerdik..bila aku cium dan main pipi dia..dia bukak mata hehehe..comelnya... tak sabar yer nak tunggu baby dalam perut nie kuar...


19-20.7 lak ada kursus, kursus indesign hehehe..nak buat buletin , tuh pun tak tercapai lagi.. yelah habis jer kursus, 21.7 dah kena gie Hotel Pullman sehari suntuk... ada pembentangan laporan kat situ... makanan kat sana?? hmm tak menepati citarasa kemelayuan ku  lah... yelah menu semua pelik2.. bagi aku ler... tapi nasib sup cendawan dia sedap... hehe ..adalah buah mata kucing...aduhai pencuci mulut yang sedap hehehe...
22.7 lak ada lawatan ...23.7 lak kena jadi cikgu mengajar buat blog.... uishhhhhhh berpeluh lah minggu tue.. memang letih sangat... dengan  kejar masa ambil mak bawak gie hospital tengok umairah.. Ya Allah.. kepenatan tuh masih belum terbalas lagi nie... 
Dan minggu nie pun macam-macam  aktiviti.. harapnya posa nie dapatlah merehatkan diri , minda dan perut hehehe..

1 ulasan: