Khamis, 18 Mac 2010

Pot Luck

10 March 2010
Lokasi : Tempat Kerja...

Jeng..Jeng.. Ini menu pot luck yang kita orang buat untuk Puan Wan... Menyelerakan tak??... Nyum..Nyum...Nyum.... sedapppppppp :D
Ini menu yang paling laris... sedap dan mengebukan hehhehee.... kalau nak order bleh sebab nie tokeh kek yang buat....
Ini pula, sambal ikan bilis yang aku buat.... perghhhh dia org kata pedas giler.... tapi menyengat hehehehe.... tak tahannnn..... aku rasa dah berpuluh gula aku letak... namun kepedasannya mmg tak hilang.... dia org kata maybe lada yang aku beli nie lada jenis pedas...... kesian dia org...mana aku tahu...aku tahu masak jer...bab pilih2 lada nie mmg gagal hehehe... apa-apapun percubaan aku untuk kali ke dua ini mmg menjadi... hahaha bangga jap... (kembang kempis idung dek pujian dan komen orang sekeliling...hahahaha jangan marah aaa)


Buat Puan Wan , Semoga Maju Jaya, Happy dan Ceria Selalu di tempat baru.

2 ulasan:

ita cutevirus berkata...

kak rozie

puan wan pegi mane?? aduyai..

Keluarga Abdul Aziz bin Mohd Ali berkata...

pn dah berpindah ke jabatan lain. tak salah ke Mof ... pagi tadi baru jer buat majlis jasamu dikenang untuk pn wan dan pn harlina...