Khamis, 13 Oktober 2011

Siapa nie ??? Randy Pangalila / Galang....


Korang kenal tak dengan mamat kat bawah nie??? Sesiapa peminat Senitron mesti kenal dengan mamat hensem nie... Hensem??? Alia kata hensem...:D..

Kalau korang semua nak tahu nama mamat nie adalah Randy Pangalila... aku pun baru je tahu... kalau tak aku kenal mamat nie dengan nama Galang..sebabnya Alia selalu panggil mamat nie Galang semenjak dia menonton cerita Cinta Kirana... dan hinggalah sekarang cerita Nada Cinta... Nama Galang asyik jadi sebutan jer... 



Alia memang minat gila-gila kat Galang nie... Dia pernah ajak aku dan hubby gie Indonesia..sebab dia nak jumpa Galang nie... Kalau korang tengok muka dia time tengok citer Galang nie.. mesti korang rasa  cam anak aku nie angau semacam jer.. memang pun, muka kemerahan-merahan walaupun tak nampak jelas..dengan senyum simpulnya..susah aku nak explain kan...ibarat cam orang tengah di lamun cinta.. Bahaya??? memang lah bahaya..aku risau gak.. tuh yang setiap kali duk tengok dia cam tuh ,aku nasihatkan.. Kuat betul aura si Galang nie kan...sampaikan lagu Galang pun dia hafal... .

Tapi..aku pun minat gak kat lagu nie... cuba korang dengar lagunya bestkan

Lirik Lagu Aishiteru-Zhifilia Band
Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
Saat ku harus bersabar dan trus bersabar
Menantikan kehadiran dirimu
Entah sampai kapan aku harus menunggu
Sesuatu yang sangat sulit tuk ku jalani
Hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
Kadang ku berfikir cari penggantimu
Saat kau jauh disana
Walau raga kita terpisah jauh
Namun hati kita selalu dekat
Bila kau riduku pejamkan matamu
dan rasakan a a a aku

Kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
terhapus ruang dan waktu
Percayakan kesetiaan ini
berkat ketulusan a a ai aishiteru
Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga
entah penantianku takkan sia-sia
dan berikan satu jawaban pasti
entah sampai kapan aku harus bertahan
saat kau jauh disana rasa cemburu
merasuk kedalam pikiran ku melayang
tak tentu arah tentang dirimu
apakah sama yang kau rasakan
Walau raga kita terpisah jauh
Namun hati kita selalu dekat
Bila kau riduku pejamkan matamu
dan rasakan a a a aku
Kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
terhapus ruang dan waktu
Percayakan kesetiaan ini
berkat ketulusan a a a aishiteru
Saat ku sendiri pikiran melayang terbang
Prasan resah gelisah jalani kenyataan hidup tanpa gairah o u oo
Lupakan segala obsesi dan abmbisimu
Akhiri semuanya cukup sampai disini
dan buktikan pengorbanan cintamu padaku
Kumohon kau kembali
kimiga kumo kumii tenmo
kinoho boy ga shino ga ruta a
Shineteruyo shineteruyooo
Walau raga kita terpisah jauh
Namun hati kita selalu dekat
Bila kau riduku pejamkan matamu
dan rasakan a a a aku
Kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
terhapus ruang dan waktu
Percayakan kesetiaan ini
berkat ketulusan a a a aishiteru
wo wo wo
wo wo wo a a ai aishiteru


3 ulasan:

bidadarindu berkata...

dah nak dapat menantu kau zie...makin tua la...he he he..

Nur Azima Binti Md Ariffin berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Nur Azima Binti Md Ariffin berkata...

sorry la kak rozie.. saya delete post tu.. salah eja.. hahahaha.. saya nak bgtau yg saya minat jugak kat randy nie.. erm.. start tgk dia berlakon citer CINTA MELODY kot.. ntah la.. tak ingat.. skrg nie, layan NADA CINTA pulak even tak tgk dari episod 1 lagi gara2 si randy nie la.. huhuhuhuhuhu.. ape2 pun, randy nie comel bangat dong.. hehehehehe..