Rabu, 17 Julai 2013

~Blog Baru aku~

Aku dah putus asa... dah give up dah dengan blog aku nie... Puas aku godek ...hampir kat setahun kot berusaha namun hampa... masih jugak tak boleh nak keluar side bar dia...dah lah macam-macam nak aku kongsikan.. tapi tak berkesempatan sebab tak puas hati melihat blog aku jadi macam nie... tuh lah terlampau advanced sgt kot...sampai hilang side bar yer entry...sabo-sabo.. benda dah jadi....

Oleh kerana aku dah berputus asa untuk mengodek blogku nie... maka aku mengistiharkan yang aku sekarang dah ada blog baru... hmm bukan sebab ada yang baru aku buang yang lama tauuuu... aku masih sayangkan blog aku nie.. macam-macam coretan isi hati aku kat sini... tak akan aku nak delete macam tuh aja... no..no..no..

So aku yer blog yang baru adalah    http://kedaiimpiandulena.blogspot.com .. masih mengekalkan impian dulena... namun di tambah dengan kedai didepannya sebab nya aku and family dah start aktif berbisnes... untuk tambah pendapatan gak....jadi bagi sedap letaklah kedai impian dulena... dan jangan tak tahu.. aku juga dah ada syarikat sendiri yang diberi nama Impian Dulena Enterprise hehehe... nie semua gara-gara Alia lah.. nak sangat ada syarikat untuk pasarkan biskut dia lah kononnya yer.. encik suami lak layan.. hah terus jadi!... sabor jerlah.. so sekarang nie Dulena Enterprise dah ada anak syarikat dah yang diberi nama Impian Dulena Enterprise... :D...

Harapanku satu semoga Impian Dulena Enterprise ini akan merealisasikan impian kami... Doakan kami yer....





2 ulasan:

Syifaul Saira berkata...

Salam...
Done brblogwalking...
Done Follow...
http://whyvenusmarscollide.blogspot.com/

impian dulena berkata...

Tq Syifaul Saira... saya dah Follow blog Awak gak... Jangan Lupa Follow Blog Baru saya di http://kedaiimpiandulena.blogspot.com...jemput follow...